Verlang jij meer balans tussen het lesgeven en privé, minder stress en meer energie?

ONTSPANNEN LESGEVEN OP DE BASISSCHOOL

voor directieleden, leerkrachten en ondersteunend personeel

Regio Amstelland

Ideaal voor op een studiedag!

fbq('track', 'ViewContent');

 

Herken jij dit? 

Je bent als directielid of leerkracht werkzaam op een fijne basisschool. Je lijkt soms wel te 'vliegen' van kerst circuit naar Cito-toetsen, van rapporten schrijven naar oudergesprekken. En je merkt dat een gevoel van stress je dagelijks bekruipt.

 

 Je wilt beter je grenzen aangeven. Zelfverzekerd voor de klas staan met de juiste aandacht voor de kinderen en de dingen die je doet, en ook in drukke tijden LEKKER IN JE VEL ZITTEN

Je ligt geregeld wakker van alle taken die gedaan moeten worden, terwijl je wilt genieten en meer energie wilt hebben, zowel op je werk als thuis!

Aangetoond is dat in het basisonderwijs de werkdruk erg hoog is.

 

Maar welk aandeel heb je daar zelf in?

 

Is het misschien ook mogelijk om bij jezelf wat te veranderen aan hoe je tegen de (werk)druk aankijkt?

In de workshop Ontspannen Lesgeven op de Basisschool ontdek je hoe je in tijden van drukte goed voor jezelf zorgt, balans in je energie niveau houdt en ontspant op elk moment.

- testimonial Karen, leerkracht onderbouw - 

Als leerkracht ervaar je bewust, maar vaak ook onbewust stress of spanning. Dan heb je aan het einde van de dag hoofdpijn of pijn in je schouders.

 

De workshop van Sandra startte en eindigde met een moment rust (de adempauze), ik denk zeker dat ik hiermee minder werkdruk kan ervaren. Even bewust rust nemen in plaats van in die sneltrein door te razen de hele dag!

Het stilstaan bij wat je energie kost en dat ombuigen in iets wat juist energie geeft was ook een mooie werkvorm. 

Sandra is rustig, duidelijk en prettig om naar te luisteren. De workshop was goed verzorgd met veel afwisseling. Het heeft mij ook bewust gemaakt dat je allerlei oefeningen ook met de kinderen kan doen!

Wat de workshop inhoudt

 

Gedurende 2 uur ontwikkel je in een ontspannen en veilige setting je opmerkzaamheid. Ontspanningsoefeningen, een inzicht oefening en uitleg rondom de thema's balans in energie, de werking van ons lichaam-geestsysteem en stressfactoren vormen de basis.

Na de workshop

 

Heb je eenvoudige tools in handen om op ieder moment te ontspannen. Ben je beter in staat op bewuste keuzes te maken. Heb je meer zelfvertrouwen en voel je beter aan wat je nodig hebt.

 

Heb je meer inzicht in je stresssignalen en energiepatroon en beschik je zelf over handvatten om dit in de goede richting om te buigen. Je voelt je meer ontspannen en zit lekkerder in je vel

Extra: en je hebt eenvoudige oefeningen voor de kinderen in de klas!! :-)

Ontdek hieronder wanneer je kunt beginnen!

 

Workshop Ontspannen Lesgeven op de Basisschool

Ideaal als start van een studiedag

 

Eenmalige investering

300 euro*

Locatie: bij jou op school

Interesse voor de workshop Ontspannen Lesgeven bij jou op school of een op maat programma?  

Neem contact op voor de mogelijkheden

 

* prijs per workshop, exclusief BTW en reiskosten.

Minimale groepsgrootte van 5 deelnemers, maximaal 20 deelnemers.  

 

De investering voor meer balans, minder stress en meer energie is inclusief ingesproken ontspanningsoefeningen/ meditaties voor thuis en op het werk, oefeningen voor de kinderen, een hand-out met praktische tips voor in de dagelijkse praktijk, gebruik van de materialen en wat lekkers bij de koffie. Het is exclusief btw en reiskosten:  afhankelijk van de locatie van de school worden reiskosten berekend. 

Mindfulness en Coachpraktijk

Sandra Schoonhagen

Petrus Coeberghlaan 7

1183 WG Amstelveen

KvK: 67718817 

BTW NL002168253B62 

Algemene voorwaarden

Privacy Reglement

©2019 Sandra Schoonhagen

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook