vacature

Tekstschrijver met organisatorische skills

bijbaan vanuit huis - 1 tot 2 dagen per maand
reageer uiterlijk 20 mei 2018

over Mindfulness en Coach Praktijk Sandra Schoonhagen

Mijn naam is Sandra en ik ben gecertificeerd mindfulness trainer in Amstelveen en omstreken. Met veel plezier geef ik trainingen aan kinderen, volwassenen en in-house bij bedrijven. Deelnemers volgen mijn trainingen voornamelijk om beter met stress om te gaan en balans te hervinden in hun leven. Lekker in je vel zitten en genieten van de mooie dingen, dat is waar het om gaat!

 

Kenmerkend voor de praktijk is het toegankelijke, open en persoonlijke karakter, met aandacht voor ieder individu.

 

Omdat de vraag naar trainingen groeit lukt het niet altijd meer om op geregelde basis waardevolle artikelen te schrijven. En daarvoor ben ik op zoek naar jou!

herken jij je hierin?

Je vindt het leuk om te schrijven en je schrijfwijze is persoonlijk en oprecht. Je hebt affiniteit met mindfulness (hebt misschien wel een training gevolgd:-). Je wilt graag een enthousiaste bijdrage leveren aan de bekendheid van de mindfulness en coach praktijk door artikelen te schrijven op het gebied van gezondheid en mindfulness.

 

Je vindt het leuk om te speuren naar de mooiste afbeeldingen én wordt blij van het opmaken en plaatsen van artikelen en posts op websites en social media (Facebook en LinkedIn).

 

Ook ga je licht administratieve werkzaamheden met enthousiasme in, ben je organisatorisch sterk, flexibel en heb je een gestructureerde werkwijze.

wat jij meebrengt

Je hebt ervaring in het schrijven van artikelen (prettig leesbare SEO teksten) Het is belangrijk dat je vooraf artikelen kunt overhandigen die je hebt geschreven. Dit om een gevoel te krijgen bij je schrijfwijze.

Je hebt ervaring in het opmaken en plaatsen van posts op facebook en LinkedIn en ervaring met WIX, Mailchimp, Active Campaign en Photoshop.

wat je mag verwachten

De werkzaamheden worden thuis uitgevoerd gedurende één tot twee dagen per maand en worden vergoed tegen minimaal een fiscaal onbelaste vrijwilligersvergoeding. Verder kun je gratis deelnemen aan de mindfulness stiltedagen en ontvang je een aantrekkelijke korting op een training naar keuze die start in de tweede helft van 2018. 

enthousiast geworden? 

Is dit de bijbaan die jij zoekt en denk jij de persoon te zijn die ik zoek? Wacht dan niet langer en stuur jouw korte motivatie, CV en enkele voorbeelden van artikelen die je hebt geschreven uiterlijk 20 mei naar contact@sandraschoonhagen.com.

Heb je vragen dan kun je altijd even bellen op 06- 15 63 58 76.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Mindfulness en Coachpraktijk

Sandra Schoonhagen

Petrus Coeberghlaan 7

1183 WG Amstelveen

KvK: 67718817 

BTW NL002168253B62 

Algemene voorwaarden

Privacy Reglement

©2019 Sandra Schoonhagen

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook